Smalcināšana

Garšvielu, tauku un beramo produktu smalcināšana

Pārtikas industrijas attīstība, ātri šķīstošu produktu izgatavošanas tehnoloģijas uzstāda stingrākas prasības smalki dispersīvu pulveru iegūšanai no dažādiem produktiem un materiāliem.  Tradicionālās smalcināšanas tehnoloģijas nevar tikt galā ar tādu uzdevumu, jā esot materiāli ar „augstu kausēšanas punktu”. Šajā gadījumā palīdzībā nāk atdzesēšanas tehnoloģijas ar kriogēno gāzi,  tādu kā šķidrais slāpeklis un ogļskābā gāze.

Cryodry®- Kriogēnā kaltēšana

Tehniskās un ekonomiskās priekšrocības, ko var iegūt pielietojot procesus ar kriogēnu tehnoloģiju pielietošanu:

·         procesa termiņa samazināšana,

·         augsts funkcionēšanas drošums

·         produkta zudumu neesamība

·         zemas investīcijas, viegla ekspluatācija.

Kaltētu produktu kvalitāte tiek raksturota:

  • ļoti mazs svars
  • sastāva saglabāšana, jo produkts netiek uzsildīts
  • poraina struktūra
  • ļoti nozīmīgs laukums, ko veido šādas poras, kas ir labvēlīgs gāzes piekļūšanai vai aromātisku molekulu absorbcijai

Iekārta Cryodry®

  Cryodry® sastāv no diviem nodalījumiem: viens ietver sevī etažeres uz kurām tiek novietots produkts; otrs esot ledusskapis   ar cirkulējošo pa spirāli šķidro slāpekli. Šajā formā, ar atmosfēras spiedienu slāpeklim esot temperatūra - 196 °C. Sekojoši produkta atūdeņošana var būt optimizēta. Vakuuma sūknis, sasniedzot spiediena pazeminājumu izlīdzina kaltēšanas procesu visam produkta apjomam.  
Cryodry®pielietošanas nozares: pusfabrikāti vai gatavi izstrādājumi, ogas un citi augļi, dārzeņi, jūras veltes, vēžveidīgie, dažas gaļas šķirnes, kafija, tēja, garšvielas, pienskābes fermenti. полуфабрикаты

Rodas jautājumi? Sazinieties ar mums!

     SUPER PIEDĀVĀJUMS
    Pienācis laiks maksāt
    nomas maksu par
    baloniem ?

   

  

   PILNA INFORMĀCIJA

   PAR GOST BALONU
   APMAIŅU

 

  

 

 Globalais web
 www.elmemesser.eu