Iepakojums

Variofresh- Iepakojums modificētā vidē

  N2 , CO2 un O2 - gāzes iepakošanai modificētā atmosfērā

 

 

 

 

Produktus, kas iepakoti gaisa vidē ietekmē trīs nevēlamie faktori:

Oksidēšana, bakteriālās aktivitātes un sēnīšu pieaugums. Tomēr visi šie trūkumi var būt novērsti vai samazināti, iepakojot produktu modificētā atmosfērā. Iepakošanai modificētā atmosfērā (Modified Atmosphere Packaging), izmanto slāpekli, ogļskābo gāzi un skābekli.

Gāzu pamatīpašības:

Ogļskābā gāze

  • Aktīvi traucē baktēriju un sēnīšu augšanai

Skābeklis

  • Esot tauku/ eļļu oksidēšanas iemesls un atbalsta aerobu baktēriju un sēnīšu attīstību, bet veicina gaļas sarkanās krāsas saglabāšanu, un paspiež anaeroba baktēriju attīstīšanu.

Slāpeklis

  • Inerta gāze

Modificēta iepakojuma galvenais uzdevums, esot skābekļa atdalīšana vai tā satura samazināšana (izņemot gaļas iepakošanas gadījumus vai anaerobu baktēriju pieauguma kavēšana) un CO2 satura palielināšana līdz 20% vai vairāk, kas aizkavē baktēriju un sēnīšu pieaugumu. Tāpēc kā ogļskābai gāzei ir īpašība izšķīsities produktā, ka bilances gāze tiek pielietots slāpeklis, kas novērš iepakojuma kolapsu . Divas gāzes tiek sajauktas nepieciešamā proporcijā, kas ir atkarīga no produkta sastāva. Messer var Jums piedāvāt konsultācijas un palīdzību gāzes izvēlei Jūsu produktam. Gāzes maisījumi iepakojumam var tikt piegādāti maisījuma veidā balonos, vai tikt sagatavoti uz vietas (sajaukti no divām gāzēm) saskaņā ar Klienta prasībām.

MAP tehnoloģijas – palīdz pagarināt produkta derīguma termiņu, pateicoties bojāšanas faktoru novēršanai, bez konservantu izmantošanas. 

GOURMET- pārtikas gāzes

Visi vienkopas gāzes un gāzes maisījumi, kas ir paredzēti pielietošanai pārtikas nozarē, Messer Group tiek apzīmēti ar nosaukumu GOURMET.

Klasifikatora apzīmējumi un numurs:

  • GOURMET C oglekļa dioksīds E 290
  • GOURMET A argons E 938
  • GOURMET He hēlijs E 939
  • GOURMET N slāpeklis  E 941
  • GOURMET L N2O, slāpekļa oksīds E 942
  • GOURMET B- n/Isobutan E 943 a/b
  • GOURMET P propāns E 944
  • GOURMET О, skābeklis E 948
  • GOURMET H2. ūdeņradis E 949

Gāzes maisījumi:

  • GOURMET N80 (80% slāpeklis / 20% oglekļa dioksīds E941 / E290)
  • GOURMET N70 (70% slāpeklis / 30% oglekļa dioksīds E941 / E290)
  • GOURMET N50 (50% slāpeklis / 50% oglekļa dioksīds E941 / E290)
  • GOURMET N80 (O10 80% slāpeklis / 10% skābeklis / 10% oglekļa dioksīds E941 / E948 / E290)
  • GOURMET O70 (70% skābeklis / 30% oglekļa dioksīds E948 / E290)
  • GOURMET A80 (80% argons / 20% oglekļa dioksīds E938 / E290)
  • Vinocor- maisījums vīnam (E941 / E290)

Packaging

Reklāmas brošūra

     SUPER PIEDĀVĀJUMS
    Pienācis laiks maksāt
    nomas maksu par
    baloniem ?

   

  

   PILNA INFORMĀCIJA

   PAR GOST BALONU
   APMAIŅU

 

  

 

 Globalais web
 www.elmemesser.eu

 

Lejupielādēt

Jūsu kontaktpersona:

Olegs Suvorovs
Tehnoloģiskā pārdošanas atbalsta specialists
o.suvorovs@eml.lv

Tālr.: +371 67 355 445
Mob.: +371 20 114 074
Fakss: +371 67 355 446